Jonge cafe eigenaar staat met haar armen gekruist bij de voordeur

Eigen zaak starten

Waar krijgt u mee te maken als u een eigen zaak gaat starten. Wij staan u graag bij met een deskundig advies.

Neem contact met ons op

Eigen zaak starten

Steeds meer mensen maken tegenwoordig de stap naar zelfstandig ondernemerschap. Goed inzicht hebben in kansen én risico's is een 'must' voor iedere startende ondernemer.

 

Maak een goed ondernemersplan

Of een nieuw bedrijf levensvatbaar is, hangt niet alleen af van de markt en van de kwaliteit van uw product of dienst. Een gedegen voorbereiding en de manier waarop u uw onderneming organiseert, zijn minstens zo belangrijk. Maak daarom een goed ondernemersplan met een reële inschatting van de risico's en kansen.

 

Verzekeren of zelf risico’s dragen?

Voor startende ondernemers is kostenefficiency van levensbelang. Dat geldt ook bij het afsluiten van verzekeringen. Sommige verzekeringen zijn echter bijna altijd noodzakelijk, zoals tegen aansprakelijkheidsclaims en tegen brand en bedrijfsschade. Andere verzekeringen kunnen nuttig zijn, zoals een arbeidsongeschiktheidsverzekering. Een risicoanalyse van uw bedrijf helpt u bij het maken van deze afwegingen.

 

Benut onze expertise van bedrijfszekerheid

Als specialist in bedrijfszekerheid ondersteunen wij u graag bij de voorbereiding, start en groei van uw onderneming. Neem contact met ons op voor een deskundig en onafhankelijk advies over verzekeringen en uw financiële en fiscale zaken. Wij helpen u graag van uw onderneming een succes te maken!