Rij huizen met riet en boompje ervoor

Hypotheekadvies

  • Onafhankelijk hypotheekadvies op maat
  • Uw hypotheek met de beste voorwaarden
  • Advies door een deskundig adviseur
Afspraak maken

Een hypotheek is een persoonlijke zaak, want ieder mens is verschillend. Daarom is het bij de keuze van uw hypotheek belangrijk om niet alleen naar de laagste rente te kijken. Uw woonlasten worden namelijk ook bepaald door: uw gezinssituatie, eigen middelen of verplichtingen, uw fiscale positie, uw werk, zekerheden die u wenst en uw ambities voor de toekomst.

Hypotheekadvies

Een groot deel van ons inkomen gaat op aan maandelijkse woonlasten. Iedereen wil dat deze zo laag mogelijk zijn. De Boer's kantoren BV helpt u bij het vinden van de juiste hypotheek met lage maandlasten en uitstekende voorwaarden. 

Plannen om uw eerste huis te kopen? Wij geven u graag inzicht in uw mogelijkheden en helpen u bij het vinden van de juiste hypotheek. 

Starters

Bent u van plan om een andere woning te kopen? Wij geven u graag inzicht in uw mogelijkheden en helpen u bij het vinden van de juiste hypotheek. 

Doorstromers

​Wilt u besparen op uw woonlasten door te profiteren van een lagere rente? Wij helpen u graag bij uw keuze voor oversluiten of rentemiddeling.

Oversluiten

Vragen over uw hypotheek? Wij staan voor u klaar. Bel ons gerust op (0525) 66 14 41