Rij huizen met een boom er voor

Welkom bij úw actieve Makelaar in de regio van Harderwijk tot Zwolle

De Boer's Kantoren BV met vestigingen in Doornspijk, Elburg en Lelystad, is een veelzijdig, laagdrempelig kantoor. Wij bemiddelen in aan-, verkoop, verhuur en taxaties van woonhuizen en bedrijfs- onroerend goed.

Kijk hier voor ons actuele woning aanbod.

Daarnaast verzorgen wij taxaties en helpen wij u op het gebied van hypotheken en de benodigde verzekeringen zoals inboedel-, aansprakelijkheid-, woonhuis- auto- en rechtsbijstandverzekeringen. Ook voor nieuwbouw in Elburg en omgeving kunt u bij ons aankloppen.
Wij voelen ons persoonlijk betrokken, denken met u mee en geven u een eerlijk advies wat het beste bij u en uw levenssituatie past. Recht door zee, nuchter en realistisch. Voor nu en in de toekomst.

Bij een van de belangrijkste beslissingen in uw leven communiceren wij helder, maken zaken voor uw begrijpelijk en inzichtelijk, ontzorgen u en vinden het vooral belangrijk dat u tijdens het nemen van deze grote beslissing een goed gevoel heeft.

De service van de Boer gaat ver. De Boer's Kantoren BV vaart al ruim 75 jaar een stabiele koers. De combinatie van jongere en oudere generatie makelaars- & hypotheekadviseurs, werkzaam bij De Boer, zorgt voor actuele kennis en jarenlange praktijkervaring. Dat maakt dat elke klant -van jong tot “oud”- zich thuis voelt.

‘Thuis’ begint bij De Boer's Kantoren BV. Dat geeft wel heel veel gemak onder 1 dak. 

Kom gerust bij ons langs. De koffie staat altijd klaar!